Greek Daily Headlines News Headline Animator

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Πληροφορίες για τη BSA

Η Business Software Alliance (BSA) είναι ένας επιφανής οργανισμός του κλάδου της Πληροφορικής, που στοχεύει στην προώθηση ενός ασφαλούς και νόμιμου ηλεκτρονικού κόσμου. Από το 1988 η Business Software Alliance (BSA) εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο και έχει ως στόχο την προώθηση της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, μέσα από την ενημέρωση του κοινού για την καθιέρωση και την εφαρμογή αποτελεσματικών σχετικών νόμων.

Η Business Software Alliance εκφράζει παγκοσμίως τις εξελίξεις και τα νέα που αφορούν στον κλάδο του λογισμικού και του Ίντερνετ ενώπιον κυβερνήσεων και για τους καταναλωτές στη διεθνή αγορά. Οι εταιρείες-μέλη της BSA αντιπροσωπεύουν τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο.

Παράλληλα, η BSA εκπαιδεύει τους καταναλωτές σε θέματα διαχείρισης λογισμικού και προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Υποστηρίζει τη δημόσια πολιτική που προάγει την καινοτομία, διευρύνει τις ευκαιρίες για το εμπόριο.

Η BSA σήμερα εφαρμόζει / υλοποιεί προγράμματα σε περισσότερες από 80 χώρες διεθνώς.

Πηγή : Business Software Alliance (BSA)

Περισσοτερες Πληροφορίες :
http://w3.bsa.org/hellas/

Δεν υπάρχουν σχόλια: