Greek Daily Headlines News Headline Animator

Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Δωρεάν για 30 ημέρες

Το NOD32 προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία από κάθε είδους κακόβουλες απειλές, γνωστές και άγνωστες. Μία δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες θα σας πείσει ότι δεν υπάρχει αποτελεσματικότερη πλατφόρμα ασφάλειας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της έκδοσης για το οικιακό περιβάλλον και τα μικρά γραφεία, και της έκδοσης για το εταιρικό περιβάλλον.

Η εικόνα “http://www.nod32.gr/images/download_lg.gif” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.


Σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε το δοκιμαστικό πρόγραμμα εγκατάστασης στο σκληρό σας δίσκο πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Σας παρακαλούμε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω διευθύνσεις για να αρχίσετε να κατεβάζετε την έκδοση για 32-bit Windows Vista/XP/2000:


Version
File size
Downloads
ESET Smart Security for Win XP/2000/Vista (32-bit)
20.00 MB
Download
ESET NOD32 3.0 Antivirus for Win XP/2000/Vista (32-bit)
20.00 MB
Download



Σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε το δοκιμαστικό πρόγραμμα εγκατάστασης στο σκληρό σας δίσκο πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Σας παρακαλούμε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω διευθύνσεις για να αρχίσετε να κατεβάζετε την έκδοση για 64-bit Windows Vista/XP:


Version
File size
Downloads
ESET Smart Security for Win XP/2000/Vista (64-bit)
21.00 MB
Download
ESET NOD32 3.0 Antivirus for Win XP/2000/Vista (64-bit)
21.00 MB
Download

*Αν έχετε αγοράσει ηλεκτρονικά ή με άλλον τρόπο την άδεια του NOD32 και θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το αρχείο εγκατάστασης του προγράμματος, απλά κάντε κλικ
εδώ!


Εταιρικοί χρήστες
Η έκδοση του NOD32 για το εταιρικό περιβάλλον καλύπτει τις θέσεις εργασίας (workstations) και τους servers (file, mail servers). Μέσω της ειδικής εφαρμογής Remote Administrator (εγκαθίσταται σε server) είναι δυνατή η κεντρική διαχείριση του συνόλου του δικτύου, η λήψη στατιστικών αναφορών, η κεντρική λήψη των καινούριων εκδόσεων (internet updates) κ.ά. Για να δοκιμάσετε δωρεάν το NOD32 στην επιχείρησή σας, συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας στείλουμε άμεσα οδηγίες για το πώς θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε το λογισμικό, μαζί με τους απαραίτητους κωδικούς.


Αν θέλετε να δείτε τον Oδηγό Eγκατάστασης του NOD32 κάντε κλικ εδώ.

Αφού εγκαταστήσετε το NOD32 ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένετε μερικά λεπτά για να ανανεωθεί πλήρως η βάση ιών του, μέσω internet update.

Αν θέλετε να αγοράσετε μια ή περισσότερες άδειες χρήσης του NOD32 κάντε κλίκ εδώ
Υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς για το εταιρικό περιβάλλον στην επιχείρησή σας κάντε κλίκ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: