Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Εύκολη σάρωση, ανάκτηση και αρχειοθέτηση εγγράφων από την BSI

Η εταιρεία BSI ανέπτυξε και διαθέτει το eDoc Capture, μια πλήρη και εύχρηστη εφαρμογή ψηφιοποίησης και αρχειοθέτησης εγγράφων. Το eDoc Capture μπορεί να σαρώσει οποιονδήποτε τύπο εγγράφων [δομημένων ή ημι-δομημένων] όπως φόρμες, ερωτηματολόγια, δελτία, κουπόνια, αλληλογραφία, τιμολόγια επιταγές κ.τ.λ. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει εύκολα εξαγωγή οποιουδήποτε τύπου δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων barcodes και χειρόγραφου κειμένου. Με αυτό τον τρόπο, η διαδικασία αρχειοθέτησης εγγράφων απλουστεύεται και η ανάκτηση δεδομένων από τα σαρωμένα έγγραφα γίνεται εύκολα, άμεσα και απλά.



Μάλιστα, τα σαρωμένα έγγραφα μαζί με τα δεδομένα τους μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε βάση δεδομένων ή σύστημα διαχείρισης εγγράφων. Επιπλέον, το eDocCapture παρέχει εργαλεία βελτίωσης των ψηφιοποιημένων εγγράφων, ώστε αυτά να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για εξαγωγή στο πρόγραμμα OCR. Διαθέτοντας το πληρέστερο λογισμικό OCR, το eDoc Capture αναγνωρίζει συγκεκριμένα δεδομένα στο έγγραφο, βασισμένο στο σχεδιασμένο από το χρήστη template.

Συνοψίζοντας, το eDocCapture είναι ένα φιλικό στη χρήση και εύκολο στην εγκατάσταση εργαλείο, το οποίο μειώνει τα λειτουργικά κόστη και αυξάνει την αποδοτικότητα, καθοδηγώντας το χρήστη με απλά βήματα στη διαδικασία του document capture: σάρωση, αναγνώριση, εξακρίβωση των αποτελεσμάτων και εξαγωγή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία BSI και στο τηλέφωνο 210 6511826 ή στο www.edocplus.com & www.bsi.gr.

Πηγή: BSI

Τα προιόντα της BSI μπορείτε να τα βρείτε στο ActiveNetWorks.gr - Greek Software Eshop

Δεν υπάρχουν σχόλια: