Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Τέλος Απριλίου το νέο Eee PC

Η Asus ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του επιτυχημένου Eee PC, το οποίο έχει ήδη πουλήσει ένα εκατομμύριο κομμάτια, πέντε μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Το νέο Eee PC 900 έχει οθόνη 8.9 ιντσών και βασίζεται σε επεξεργαστή Intel Mobile. Περιλαμβάνει 1GB DDR2 memory, κάρτα γραφικών Intel UMA, καθώς και Solid State Drive (SSD) με χωρητικότητα 12GB ή 20GB. Παρά το πλήθος των χαρακτηριστικών του, το βάρος έχει διατηρηθεί κάτω από ένα κιλό.

Το FingerGlide είναι μια ενδιαφέρουσα καινοτομία που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελέσει πλήθος λειτουργιών με απλές κινήσεις στο touchpad. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να κάνει zoom in και zoom out σε φωτογραφίες με δύο απλές κινήσεις.

Το Eee PC είναι εξοπλισμένο με κάμερα 1.3M και διατίθεται σε εκδόσεις με Windows XP Home ή Linux. Αναμένεται να διατεθεί προς πώληση στα τέλη Απριλίου.

Μιλώντας για το νέο Eee PC 900, ο CEO της Asus Jerry Shen δήλωσε ότι "ακούσαμε τις επιθυμίες των πελατών μας και παρέχουμε περισσότερες επιλογές που ικανοποιούν περισσότερες απαιτήσεις [...] Το περιορισμένο βάρος του νέου Eee PC θα επιτρέπει στους χρήστες να το ακουμπούν στα πόδια τους ή ακόμα και να το κρατούν στα χέρια τους".

Πηγή και φωτογραφία: vr-zone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: