Greek Daily Headlines News Headline Animator

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

eMTI - eMarketing in Tourism Industry

“Διαφήμιση και Προώθηση των Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Internet”

Η ημερίδα διοργανώνεται από την εταιρία UsableWeb - Σύμβουλοι Διαδικτύου ΕΠΕ και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά γεγονότα για το eMarketing της βιομηχανίας του Τουρισμού που έχει διοργανωθεί στην Κρήτη.

Η Κρήτη είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, με σπουδαία τουριστική βιομηχανία ενώ η πλειοψηφία των τουριστικών επιχειρήσεων δεν διαθέτει σημαντική παρουσία στο Internet. Εάν το διαδίκτυο είναι ο δρόμος προς την παγκόσμια αγορά, το e-marketing είναι το μεταφορικό μέσο που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις ακριβώς στο σημείο που στοχεύουν.

Γιατί θα πρέπει το emarketing να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης marketing καμπάνιας μιας τουριστικής επιχείρησης? Πως συνδέεται το e-marketing με τον τουρισμό? Τι δυνατότητες δίνει η online διαφήμιση? Ευκαιρίες, προκλήσεις, ανάπτυξη, κέρδος αλλά και εναλλακτικές λύσεις διαφήμισης και προώθησης των τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο είναι τα θέματα που θα συζητηθούν από καταξιωμένες προσωπικότητες της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Ακαδημαϊκού Χώρου.

Aνάμεσα στους ομιλητές θα είναι εξειδικευμένα στελέχη της Google, οι οποίοι θα απευθυνθούν σε επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και θα παρουσιάσουν μοναδικά στοιχεία για την παρουσία της Τουριστικής Βιομηχανίας στο Διαδίκτυο και για τη δύναμη και τα αποτελέσματα χρήσης της online διαφήμισης και προώθησης. Μέσα από παραδειγματικά case studies επιτυχημένων τουριστικών επιχειρήσεων θα αναδειχθούν οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της online διαφήμισης καθώς και θα παρουσιαστεί ο τρόπος λειτουργίας του γνωστού εργαλείου Online Διαφήμισης και προώθησης, Google AdWords.

Χορηγός της ημερίδας είναι το Τrinity International School of Tourism Management, η εταιρία Πολυχρονίδης International και η εταιρία P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A. Υποστηρικτής της ημερίδας είναι η εταιρία Sbokos Tours S.A.- Destination Management Company.

Πηγή: eMTI

Δεν υπάρχουν σχόλια: